Slovenský štát (1939-1945) a cenzúra - Zavacká, Katarína
Preventívna cenzúra počas trvania Slovenského štátu. Spôsoby ovplyvňovania verejnej mienky veľmi obmedzeným rozsahom, skresľovaním a zatajovaním informácií v tlači a rozhlase.