Prírastky OECD a IMF v knižničnom fonde Slovenskej ekonomickej knižnice Ekonomickej univerzity v Bratislave 1. polrok 2005 - Fečová, Božena
Informácia Slovenskej ekonomickej knižnice EU v Bratislave o prírastku knižničného fondu publikácií OECD a IMF za obdobie 1. polroku 2005. Tituly publikácií sú prístupné vo Všeobecnej študovni SEK EU (4. poschodie, Výučba 1 EU a cez IPAC http://www.sek.euba.sk).