Expanzia Samsungu v Galante pokračuje - Vrabec, Norbert
Začiatok výstavby logisticko-distribučného centra spoločnosti Samsung Electronics v Galante. Nové pracovné príležitosti v regióne. Snaha vedenia spoločnosti stať sa jedným z najväčších exportérov na Slovensku. Podnikateľský zámer juhokórejskej spoločnosti.