K niektorým otázkam regionálnej politiky Európskej únie - Lipková, Ľudmila
História regionálnej politiky v Európe. Súčasné problémy regionálnej politiky Európskej únie. Pripravovaná reforma regionálnej politiky EÚ. Nové európske fondy. Problém vedomostnej resp. novej ekonomiky.