Globálny produkt a jeho miesto na globálnych trhoch - Nízka, Helena
Charakteristika globálneho marketingu. Produkty a služby: národné, medzinárodné a globálne. Medzinárodné produkty a služby. Globálne produkty a služby a globálne trhy. Ideálne by bolo, keby na trhoch boli ponúkané v primeranom pomere globálne, medzinárodné a národné značky a zákazník by tak mal možnosť výberu.