Británia sa vracia k atómovej energii - Zverková, Soňa
Energetická politika britského premiéra T. Blaira. Znižujúce sa zásoby ropy a zemného plynu v Severnom mori. Podpora výstavby nových atómových elektrární. Odchod štátu z oblastí jadrovej energetiky.