Rozhodování o investicích - Stehlík, Antonín
Aktuálny prístup k hodnoteniu investícií, založeným na teórií reálnych opcií. Prehľad rôznych prístupov k teórii reálnych opcií. Druhy reálnych opcií a oblasti ich využitia. Smerovanie k Black-Scholesovmu modelu. Doterajšie kritériá investičného rozhodovania. Motivácia k cene opcie.