Impacts of mass tourism on the natural environment: a case study in Bodrum, Turkey - Balhar, Ozan
Možné environmentálne dopady masového turistického ruchu v obľúbenom turistickom stredisku Bodrum (Turecko), ktoré sa nachádza na pobreží Egejského mora.