Finanční služby v roce 2010
Správa EIU (Economist Intelligence Unit) o zmenách vo finančných službách do roku 2010. Charakteristické črty odvetvia finančných služieb v r. 2010. Technologický pokrok a meniace sa potreby klientov môžu viesť k tomu, že mnohé banky a poisťovne zmenia spôsob vykonávania obchodných operácií. Charakteristika trendov, ktoré budú mať najväčší dopad na obchodný model spoločností.