Životné prostredie a ekonómia - Romančíková, Eva
Životné prostredie v ekonomickej teórii. Prístupy ekonómov k riešeniu problémov životného prostredia. Environmentálna záťaž ekonomiky. Určenie optima kvality životného prostredia na makroekonomickej úrovni. Environmentálna politika ako nástroj ochrany životného prostredia. Environmentálna politika Európskej únie.