Kohézny fond - systém financovania - Palkovičová, Andrea
Princípy podpory Kohézneho fondu (KF). Obmedzenia pre čerpanie z kohézneho fondu. Niektoré špecifiká schvaľovania projektov KF. Etapy tvorby štátneho rozpočtu. Rezerva v štátnom rozpočte pre projekty ISPA a globálna rezerva. Financovanie projektov - použitie rezervy na predplácanie. Pravidlá spolufinancovania KF a ISPA. Alokácia KF pre roky 2004-2006. Subjekty zapojené do finančného riadenia KF.