Etický kódex ako nástroj budovania podnikovej kultúry - Meňovský, Igor
Pojem podnikovej kultúry a etiky v podnikaní. Etika a kultúra podnikania na Slovensku a v ostatných krajinách západnej Európy a USA. Etický kódex podnikania - charakteristika a príklad z praxe. Kódex etického správania zamestnancov spoločnosti - príklad z praxe. Príklad etického kódexu manažéra. Implementácia etického kódexu ako súčasti budovania podnikovej kultúry do podnikovej praxe.