Možné dôsledky klimatickej zmeny na vlastnosti pôd v SR - Sobocká, Jaroslava
Zmeny globlálnej klímy a možné dopady na vlastnosti pôd. Charakteristika klimatickej zmeny pre SR. Dôsledky klimatickej zmeny na pôdny fond SR. Pôda a klimatická zmena. Strategické opatrenia na elimináciu negatívnych vplyvov klimatickej zmeny na pôdu.