Stratení v Londýne - Beer, Gabriel
V novembri 2005 sa konal v Londýne najväčší svetový veľtrh cestovného ruchu - World Travel Market. Pre nekvalitnú prácu vládnej Slovenskej agentúry na podporu cestovného ruchu (SACR) slovenská prezentácia nemala šancu pritiahnuť záujemcov. O to sa pokúsili dve slovenské súkromné firmy na vlastné náklady a prispením sponzorov. Rast medzinárodného turistického ruchu vo svete a v Európe.