Názory študentov ekonomických fakúlt na vstup Slovenskej republiky do Európskej únie - Sudzina, František
Výskum postojov študentov k danej problematike. Skúmané názory predstavujú emotívnu zložku a plán účasti na referende vypovedá o konatívnej zložke. Výskumná vzorka. Účasť na referende je silne závislá od názoru na vstup Slovenska do EÚ.