Povinnosti zamestnávateľa - fyzickej osoby, ak sa rozhodne zamestnávať inú fyzickú osobu - zamestnanca, na území SR - Špániková, Bibiána
Zamestnávanie fyzických osôb právnickými alebo fyzickými osobami podliehajúce Zákonníku práce. Pracovný pomer a pracovná zmluva. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Registrácia platiteľa dane z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov. Sociálne poistenie. Zdravotné poistenie. Zamestnanci a zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti. Zamestnávateľ a zákon na ochranu osobných údajov. Vzory tlačív.