Vplyv vybraných dlhodobých faktorov na rast zamestnanosti v Slovenskej republike - Gertler, Pavel
Identifikácia základných dlhodobých faktorov a vplyvov na vývoj zamestnanosti v SR, ktoré sa začali prejavovať a do určitej miery už aj prispievali k špecifickému vývoju zamestnanosti v SR v sledovanom období - od januára 2003 do júna 2004.