Telekomunikácie 2006 - Andacký, Jozef
Z obsahu: Hľadá sa tretí do partie. Dianie na slovenskom telekomunikačnom trhu. Keď sa z troch stávajú dvaja. Nové zaklínadlo sa volá tripple-play. Rozvoj pevnej siete. Regulácia telekomunikácií je na dlhé lakte.