Koho musíte mať v tíme - Krištofičová, Dagmar
Jednotlivci a ich špecifické úlohy v pracovnom tíme. Deväť základných typov jednotlivcov podľa zakladateľa tímových rolí Mereditha Belbina. Charakteristika týchto typov.