Teoretické aspekty retail bankingu v podmienkach Európskej únie - Belás, Jaroslav
Definovanie teoretických prístupov k problematike retail bankingu v odbornej literatúre. Prezentácia cieľov a nástrojov v oblasti retail bankingu v podmienkach Európskej únie a SR. Základné smery rozvoja retailového bankovníctva v európskom priestore.