Čarovný ostrov Maurícius - Blažej, Ján
Miestne pláže ostrova Maurícius evidované ako najkrajšie pláže sveta. Poskytované hotelové služby na najvyššej úrovni. Z histórie ostrova. Pestovanie cukrovej trstiny a výroba cukru. Symbol ostrova - vták dodo. Informačná technológia na ostrove. Praktické informácie o Mauríciu.