Výskum a veda v celulózovo papierenskom priemysle vo svetle integračných procesov - Vojtech, František
Veda a výskum v EÚ. Rámcové programy EÚ. Šiesty rámcový program (2002-2006). ERA (European Research Area) - Európsky ekonomický priestor ako centrálna zložka procesu rozvoja znalostnej ekonomiky a spoločnosti v krajinách EÚ na podporu rozvoja inovácií, konkurencieschopnosti, zamestnanosti, trvalo udržateľného ekonomického rastu a sociálnej súdržnosti. Slovenská výskumno-vývojová základňa celulózovo-papierenského priemyslu a ERA. Pan-európsky systém certifikácie, národný systém certifikácie v lesníctve.