Zaspaté investovanie DSS sa začína rozbiehať - Záborský, Ján
Nárast peňazí na účtoch Dôchodkových správcovských spoločností (DSS) v druhom dôchodkovom pilieri dovolil správcom pustiť sa do akciových investícií. Akciové investície sú rizikovou záležitosťou, takže DSS sú v investovaní pri menších sumách veľmi opatrné. Úvahy klientov o prestupoch do inej DSS, kde dosiahnu vyššie výnosy. Problémy pri prestupoch pre Sociálnu poisťovňu. Poplatky a čisté výnosy.