Tendencie zdokonaľovania výkonu dohľadu nad slovenským poistným trhom - Pastoráková, Erika, 1972-
Historický pohľad na dohľad nad poistným trhom. Úlohy a význam Úradov pre finančný trh. Národná a medzinárodná spolupráca Úradu pre finančný trh. Dosah vstupu Slovenska do Európskej únie z pohľadu Úradu pre finančný trh. Prognózy vytvorenia integrovaného dohľadu nad finančným trhom.