Nové trendy vo vývoji priamych zahraničných investícií v krajinách strednej a východnej Európy - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Pozícia strednej a východnej Európy v globálnych tokoch priamych zahraničných investícií. Vývoj priamych zahraničných investícií roku 2003. Dôsledky vstupu nových členských krajín z regiónu SVE do EÚ. Rastúci význam služieb v medzinárodných kapitálových tokoch. Perspektívy ďalšieho vývoja.