Odvody stále v centre pozornosti - Fašung, Peter
Občan a štát sú vo finančnom vzťahu prostredníctvom daní a odvodov občana a cez sociálne zabezpečenie štátu. V súčasnosti sme svedkami zmien v daňovej oblasti. Ďalší problematický okruh nášho hospodárstva je vysoké odvodové zaťaženie zamestnávateľov. Zamestnávatelia chcú zmeny v odvodovom systéme. Zdravotné poistenie. Dôchodkové poistenie.