Prísnejšie tresty pre zločincov rekodifikácia trestného práva u nás z pohľadu ochrany osôb a majetku - Ivor, Jaroslav
Nový trestný zákon č. 300/2005 Z.z., Trestný poriadok č. 301/2005 Z.z. Obidva zákony nadobudnú účinnosť 1. januára 2006. Niektoré najdôležitejšie zmeny v týchto zákonoch. Hranica trestnej zodpovednosti. Dovolené riziko.