[Financie a mena] - Troják, Jozef
Recenzia na publikáciu Financie a mena od E. Beňovej.a autorského kolektívu. Autori recenzovanej publikácie učebnicovým spôsobom vymedzujú základné ekonomické pojmy v oblasti financií a meny, ale aj princípy a mechanizmy fungovania finančných a menových inštitúcií.