Komplexný program podpory exportu ako súčasť proexportnej politiky SR - Csabay, Marek
Komplexný program podpory exportu, postoj vlády k podpore exportu, princípy a smery proexportnej politiky. Teritoriálne priority. Základné rámce proexportnej politiky - rozpočtová a menová politika, štrukturálna proexportná politika, regionálna proexportná politika.