[Teória a prax hospodárskej politiky] - Sokira, Jozef
Recenzia na publikáciu Teória a prax hospodárskej politiky od P. Vincúra. Kniha predstavuje základnú pomôcku na štúdium problematiky základov formovania, realizácie, hodnotenia výsledkov i vývoja hospodárskej politiky v trhovom systéme pre študentov všetkých fakúlt Ekonomickej univerzity a ako východisko pre špecializované štúdium národohospodárov na druhom, inžinierskom stupni vysokoškolského štúdia.