SARIO - Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu, š. p. o. - Grešš, Martin, 1978-
Vytvorenie SARIO. Hlavné služby, ktoré SARIO poskytuje. V rámci podpory exportu je v SARIO slovenským exportérom k dispozícii celá škála služieb: Slovenské exportné informačné centrum, subdodávateľský program, medzivládne zmiešané komisie, semináre o zahraničných trhoch, medzinárodné veľtrhy a výstavy. Podpora zahraničných investícií. Činnosť SARIO v roku 2002.