Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor - úvod štruktúra účtovnej závierky - Kaszasová, Katarína
Cieľ a základná štruktúra IPSAS I - prezentácia účtovnej závierky. Cieľ štandardu. Legislatívna úprava účtovníctva a výkazníctva v Slovenskej republike. Právna úprava účtovníctva = zákon o účtovníctve + opatrenia. Organizácie štátnej správy a samosprávy predkladajúce finančné výkazy. Základné ciele uplatňovania rozpočtovej klasifikácie.