Fond na podporu zahraničného obchodu - Kováč, Matej
Fond na podporu zahraničného obchodu (FPZO) bol zriadený 11. 12. 1996 ako neštátny účelový fond. Použitie prostriedkov fondu. Rozdelenie schválených príspevkov FPZO do jednotlivých odvetví v roku 1999. Zahraničný obchod SR v rokoch 1993-2000. Obchodná bilancia SR v roku 2002.