Mimoriadna účtovná závierka s príkladmi zrušenie obchodných spoločností/družstiev bez likvidácie - zlúčenie, rozdelenie - Szászová, Renáta
Zrušenie obchodných spoločností/ družstiev bez likvidácie. Zlúčenie, rozdelenie spoločnosti/ družstva - charakteristika. Príklady.