Medzinárodné audítorské štandardy ISA 600 - Využitie práce iného audítora - Bošňák, Matej
ISA 600 - Využitie práce iného audítora. Revidovaný ISA 600 - Práca spriaznených audítorov a iných audítorov v audite účtovnej závierky skupiny (the work of related auditors and other auditors in the audit of group financial statements). Ostatné významné zmeny v návrhu revidovaného štandardu ISA 600.