Vízia daňovej kontroly dnes a zajtra - Burák, Emil
Daňová kontrola by mala dodržať racionálnu proporcionalitu medzi prevenciou a represiou, aby ľudia a firmy akceptovali tézu o tom, že platiť dane sa oplatí. Meranie daňových únikov. Sofistikovanie daňovej kontroly od r. 2004. Niektoré objektívne bariéry po legislatívnych zmenách. Filozofia zmeny prístupu v daňovej kontrole.