Environmentálne dane verzus obchodovateľné povolenia - Romančíková, Eva
Environmentálne dane - význam. Obmedzenia environmentálnej dane. Obchody s emisiami. Prístupy k prideľovaniu emisných práv. Rozsah obchodovania s emisiami. Disponovanie s emisným právom. Výhody obchodných povolení. Úžitky obchodovateľných povolení.