Riadenie multikultúrnych tímov - Jamnický, Peter
Odlišnosti organizačnej kultúry podniku od národnej kultúry. Charizma manažéra a motivačný potenciál. Organizačné dôsledky kultúrnych rozdielov. Tréningy manažérov.