Analýza spotreby energie v ekonomike SR - Hajnovičová, Viera
Koncepty a metódy použité v analýze spotreby energetických komodít. Použitie energie v ekonomike SR. Spotreba energie v odvetviach - elektrina, plyn, plynné palivá, ropa. Porovnanie spotreby, pridanej hodnoty a zamestnanosti v odvetviach. Využitie hodnotových a naturálnych ukazovateľov pri analýze spotreby energie na Slovensku.