Biznis - vybrané rady na sebariadenie - Burák, Emil
Etika podnikania a firemná kultúra. Niektoré odskúšané topmanažérske ponaučenia a životné paradoxy. Komplexnosť. Kreativita. Karma. Koordinácia. Konštruktívnosť. Kultivovanosť. Kontext systémový. Krízová disponobilita. Korektnosť. Konsenzus. Paradoxné prikázania - 10 ponaučení Dr. Kenta M. Keitha, ako nájsť vlastný zmysel v šialenom svete.