USA sa nechcú vzdať škodlivých pesticídov - Molnárová, Elena
Škodlivý vplyv pesticídov, používaných na poľnohospodárske plodiny, na zdravie pestovateľov. Únik pesticídov do ovzdušia a ich škodlivé účinky na obyvateľov. Úsilie administratívy amerického prezidenta presadiť využívanie pesticídov prostredníctvom rôznych výnimiek. Vplyv pesticídov na ozónovú vrstvu Zeme. Prístup amerických farmárov k uvedenej problematike. Obmedzenia Európskej únie.