Hospodárska kriminalita vo firmách stále rastie - Zverková, Soňa
Výskum konzultačnej firmy PricewaterhouseCoopers (PwC) o rozrastajúcej sa hospodárskej kriminalite. Príčiny podvodov. Finančná a nepriama škoda podnikov. Pôvodcovia podvodov. Potrestanie vinníkov. Pohľad psychológa na hospodársku kriminalitu.