Osobitosti hospodárskeho vývoja Čile koncom 20. storočia - Lipková, Ľudmila
Ekonomický vývoj Čile po roku 1973. Súčasná hospodárska situácia. Prílev PZI do Čile. Čílsky penzijný systém - správcovia dôchodkových fondov, voľný výber, štátny dozor a záruky, charakteristika systému, makroekonomické aspekty. Piliere čílskeho modelu hospodárskych reforiem.