Koncepcia celoživotného vzdelávania, jej aplikácia v podmienkach v SR a participácia Akadémie vzdelávania na jej realizácii - Kosová, Beata
Rozvoj celosvetovej spoločnosti a vzdelávanie. Medzinárodné trendy v celoživotnom vzdelávaní. Koncepcia celoživotného vzdelávania na Slovensku. MIesto Akadémie vzdelávania v celoživotnom vzdelávaní.