Obrana pevnosti. Recyklačný fond padá - Marčan, Peter
Záhadné spravovanie a rozdeľovanie z prostriedkov Recyklačného fondu končí. Republiková únia zamestnávateľov (RÚZ) má právo rozhodovať o osude fondu - má svojich zástupcov v správnej rade fondu. Podľa RÚZ úplné zrušenie fondu nie je nevyhnutné, len by mal prehodnotiť a upraviť svoju činnosť. Fond je kritizovaný aj za hmlisté informácie týkajúce sa prideľovania príspevkov. RÚZ chce zaviesť aj zmeny v kontrole fondu.