Co vše může být nekalá konkurence - Chlumská, Karla
Nedovolené obmedzovanie hospodárskej súťaže. Zneužitie dominantného postavenia. Nekalá súťaž ako stratégia. Nekalá súťaž v reklame. Odcudzená identita. Porovnávacia reklama.