Vybrané problémy DPH - Jurišová, Anna
Vybrané problémy a najčastejšie sa vyskytujúce nejasnosti, týkajúce sa uplatňovania DPH pri obchodovaní s členskými krajinami Európskej únie. Posúdenie a vymedzenie obratu pre účely uplatňovania zákona o DPH. Fakturácia a DPH. Poskytovanie reklamných služieb do zahraničia. Poskytnutie daru do zahraničia. Oprava základu dane. Ročné vysporiadanie DPH. Súhrnný výkaz DPH a daňové priznanie.