DPH v účtovníctve podnikateľov - Jurišová, Anna
Dodanie tovaru do iného členského štátu a oprava základu dane. Nadobudnutie tovaru z iného členského štátu a oprava základu dane. Trojstranný obchod a oprava základu dane. Preddavky a DPH v príkladoch.