Inventarizácia majetku a záväzkov - Drobňáková, Daniela
Inventarizácia majetku a záväzkov. Organizovanie inventarizácie a inventarizačná komisia. Inventúra. Inventarizačné rozdiely. Účtovanie inventarizačných rozdielov. Vzor inventarizačného zápisu.