Novela zákona o miestnych daniach - Hečková, Radka
Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam zákona č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady. Novela zákona nadobúda účinnosť od 1. decembra 2005.